Ik ben Ted Lekatompessy en ik wil je graag mijn verhaal vertellen over mijn passie voor eten. Eten is voor mij samenzijn, delen, herinneringen maken en ophalen samen met de mensen die je liefhebt. Eten is genot op je tong, verleidelijk voor het oog en onweerstaanbaar voor je neus. In geuren, kleuren en smaken wil ik mijn liefde voor de Indonesische keuken en cultuur in Nederland met jullie delen.
De Indonesische keuken is mijn passie door mijn heritage, liefde voor en verbondenheid met het land. Mijn vader was Moluks, mijn moeder Javaanse. Zij was een uitmuntend goede chefkok. Van haar heb ik de kunst van de Indonesische cuisine mogen leren en met haar aan mijn zijde ben ik mijn carriere gestart als chef en eigenaar van het eerste Indonesische restaurant in Venlo – Arombai.
Na 12 jaar hielden mijn vrouw en ik het culinaire avontuur voor gezien maar 7 jaar geleden begon het toch weer te kriebelen en ben ik de wereld van de Foodtrucks gaan ontdekken.
Al 7 jaar lang trek ik met veel plezier rond met mijn foodtruck – Balinese Streetfood. De rebelse en rauwe foodcultuur daar heb ik mijn passie voor koken weer helemaal in teruggevonden.
