Indonesisch Soulfood voor iedereen
Bedrijfsfeest, jubileum, tuinfeest, bruiloft, verjaardag of gewoon een feestje?
De Satebakkers voorzien jouw gasten van de lekkerste Indonesische catering!
Van een informele satébarbecue tot een complete rijsttafel – De Satebakkers verzorgen catering op maat voor iedere gelegenheid. Naast diner verzorgen wij ook lunches op locatie of uitgebreid Indonesisch Soulfood met passende dranken en muziek.
Ome Ted, chef @ De Satebakkers , heeft Moluks – Javaanse roots en speurt jaarlijks in beide delen van Indonesië naar de beste gerechten. Die inspiratie neemt hij mee terug en deelt hij via zijn keuken met de rest van de wereld. Hij maakt Soulfood zoals het in Indonesië met trots thuis op tafel wordt gezet. Eten dat herinnert aan “at the beach under the palmtrees” – een authenticiteit die je proeft.
Sinds 2014 staat het Satebakkers team met succes 8 maanden per jaar op diverse festivals door heel Europa met hun Moluks – Javaans Soulfood.
De Satébakkers dragen zorg voor kwaliteit. Wij hechten veel waarde aan versheid en het gebruik van zoveel mogelijk regionale producten. Goed voor de mens en het milieu.
Dieetwensen? Geen probleem.
Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier of bel ons:
Vraag uw offerte aan
Van gezellige Bali barbecues tot grote bedrijfsevenementen – De Satebakkers maken het voor je mogelijk!
Saté Catering Vanaf €17,50 p.p.
Onze bekende satéspecialiteiten worden altijd vers gegrild.
Saté catering menu:
- Witte rijst en/of gele rijst
- Keuze uit saté ayam ( kippendijen ) en saté babi ( varkenshaas)
- Onze Signature satesaus
- Onze befaamde ketjapsaus
- Atjar uit eigen keuken
- Mangosalade
- Krupuk
- Sambal
Uit te breiden met:
- Saté kambing (geitenvlees)
- Saté tempeh (vegan)
- Diverse vlees en/of groente gerechten vanaf €2,50 p.p
- Nasi en/of bami goreng vanaf €2,00 p.p
- Bio servies, bestek en servetten vanaf €1,00 p.p
- Lifecooking vanaf €15,00 per uur per personeelslid
Onze catering prijzen zijn exclusief 9% btw
Indonesische Soulfood Catering
Vanaf €19,50 p.p.
Een uitgebreide selectie aan Moluks en Javaanse gerechten.
Indonesische Soulfood catering menu:
- Witte rijst en/of gele rijst
- Ayam kecap (kippendijenvlees in ketjapsaus)
- 1 stokje saté (ayam of babi – andere vleessoortenvoor meerprijs)
- Ayam rietja-rietja (kip in pikante tomatensaus)
- Atjar uit eigen keuken
- Mangosalade
- Krupuk
- Sambal
Uit te breiden met:
- Diverse vlees en/of groente gerechten vanaf €2,50 p.p
- Nasi en/of bami goreng vanaf €2,00 p.p
- Bio servies, bestek en servetten vanaf €1,00 p.p
- Lifecooking vanaf €15,00 per uur per personeelslid
Heeft u vragen?
Bel ons gerust via 077 23 40 140 of stuur je vraag via ons contactformulier op onze website
Allergenen:
In ons bereidingen maken we veelvuldig gebruik van de volgende kruiden:
Laos, gember, kurkuma, korianderzaad, komijn, nootmuskaat, kuidnagel, sereh (citroengras), jeroek peroet (limoenblad), salam (laurierblad), daun kunjit (kurkumablad), daun pandang (pandanblad).
In vrijwel ieder gerecht wordt gebruik gemaakt van uien, knoflook, lombok en soms (uitgezonderd onze Vegan gerechten) ook trassi (gefermenteerde garnalen). Ook kokosmelk en ketjaps zijn een algemeen gebruik in ons keuken.
Wij koken lactosevrij.
Pinda allergie
Behalve pinda’s in de satésaus verwerken we ook kemirinoten in diverse gerechten.
Let op !! Als gevolg hiervan kunnen andere gerechten sporen van pinda’s bevatten.